Στο ΣΕΦ ο Μάικ Μπράουν για να δει τον Βεζένκοφ στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

Μάικ Μπράουν

Στο ΣΕΦ ο Μάικ Μπράουν για να δει τον Βεζένκοφ στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 21:20 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 09.05.2023

Ο Μάικ Μπράουν, head coach των Σακραμέντο Κινγκς, πήρε θέση στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Σάσα Βεζένκοφ στο Game 5 της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του MVP της Euroleague. Οι εμφανίσεις του άλλωστε δεν περνούν απαρατήρητες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους Σακραμέντο Κινγκς, που κατέχουν τα δικαιώματά του, να τον παρακολουθούν στενά.

Το front office της ομάδας από την Καλιφόρνια έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία του. Από τον GM της ομάδας, Μόντε ΜακΝάιρ, μέχρι τον πρώτο assistant coach της ομάδας, Τζέι Τραϊάνο, αρκετοί εκπρόσωποι των Κινγκς έχουν βρεθεί στην Ελλάδα για να δουν, αλλά και να μιλήσουν με τον Βεζένκοφ.

Το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμα μέλος της ομάδας από την Καλιφόρνια πήρε θέση στο ΣΕΦ. Ο head coach της ομάδας και κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο ΝΒΑ, Μάικ Μπράουν, βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις μέρες και δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει θέση στο φαληρικό στάδιο για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Βούλγαρο φόργουορντ.

O GM των Κινγκς για τον Βεζένκοφ: «Απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε, θα μιλήσουμε το καλοκαίρι»
NBA

14:54 - 04.05.2023

O GM των Κινγκς για τον Βεζένκοφ: «Απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε, θα μιλήσουμε το καλοκαίρι»

Ο Μόντε ΜακΝάιρ έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ, με τον GM των Σακραμέντο Κινγκς να εστιάζει στην εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Βούλγαρος με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπράουν έχει ήδη σχηματίσει γνώμη για την ικανότητα του Βεζένκοφ, έχοντας λάβει όλα τα reports από τους συνεργάτες του από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα και τώρα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει για πρώτη φορά δια ζώσης τον 27χρονο άσο, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, του Δημήτρη Ιτούδη.