Ο καλύτερος προπονητής του NBA έρχεται στο ΣΕΦ για να δει τον Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / © tourette photography

Ο καλύτερος προπονητής του NBA έρχεται στο ΣΕΦ για να δει τον Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:06 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 08.05.2023

Ο Μάικ Μπράουν, ο χεντ κόουτς των Σακραμέντο Κινγκς, θα βρεθεί στο ΣΕΦ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Σακραμέντο Κινγκς συνεχίζουν να κοιτάζουν τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον προπονητή τους, Μάικ Μπράουν, να έρχεται στην Ελλάδα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον σταρ του Ολυμπιακού!

Ο Μάικ Μπράουν, ο χεντ κόουτς της ομάδας του Σακραμέντο, και κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο NBA θα βρεθεί στις εξέδρες του ΣΕΦ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε και να δει εν δράσει τον Σάσα Βεζένκοφ, του οποίου τα δικαιώματα διατηρούν εδώ και χρόνια οι «Βασιλιάδες».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει διαρκώς πάνω του τα μάτια των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της σεζόν έστελναν κάποιον (διαφορετικό κάθε φορά)) για να παρακολουθήσει τον σταρ του Ολυμπιακού.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν κάνει πρόταση στον Σάσα Βεζένκοφ, η οποία όμως δεν κάλυψε τον παίκτη, που προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Φέτος όμως, ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε η πρόταση που θα του καταθέσουν να καλύψει τα θέλω του και να είναι ικανή να τον πείσει να αφήσει τον αγαπημένο του Πειραιά για την πόλη της Καλιφόρνια

Ο Βεζένκοφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν από μερικούς μήνες, στο οποίο προβλέπεται μεγαλύτερο Buy Out από το προηγούμενο, ώστε, σε περίπτωση που ο σταρ του Ολυμπιακού αποχωρήσει, οι Πειραιώτες να έχουν ένα σημαντικό ποσό ώστε να βρούνε τον καλύτερο πιθανό αντικαταστάτη του. 

Τον Φλεβάρη, στο πλαίσιο του Final 8 του Κυπέλλου στην Κρήτη, οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν στείλει τον ασίσταντ του Μάικ Μπράουν, Τζέι Τραϊάνο, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ και, μιλώντας στο Sportal, είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον παίκτη.