Οι αποδόσεις για το Final Four της Euroleague: Οι «τιμές» στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84-72

i

© Intime

Οι αποδόσεις για το Final Four της Euroleague: Οι «τιμές» στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό είναι οι τέσσερις ομάδες που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Κάουνας. Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν τα δικά τους φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση της Euroleague.

Μετά τη Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, σειρά είχαν η Μονακό και η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρουν την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι, που θα δώσουν το «παρών» για πρώτη φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης, θα βρεθούν στο δρόμο των Πειραιωτών στον πρώτο ημιτελικό. Φέτος, νίκησαν δύο φορές την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με 76-81 στο Φάληρο και με 64-60 στο Πριγκιπάτο. Ο αγώνας έχει οριστεί για την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 18:00. 

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/5,21:00). Η «Βασίλισσα» με μυθική ανατροπή από το -15 του 29ου λεπτού, επιβλήθηκε με 98-94 της Παρτίζαν και έκανε το 3-2 στη σειρά παρότι είχε βρεθεί πίσω με 0-2. Έγινε, δε, η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να επιστρέψει από το 0-2 και να πανηγυρίσει στο τέλος της πρόκριση.

Ουόκαπ στο Sportal: «Πάμε στο Κάουνας και αυτή τη φορά πρέπει να το σηκώσουμε» (vid)
EUROLEAGUE

01:04 - 11.05.2023

Ουόκαπ στο Sportal: «Πάμε στο Κάουνας και αυτή τη φορά πρέπει να το σηκώσουμε» (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στην κάμερα του Sportal για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο Final 4 του Κάουνας, το... ελληνικό του μούσι και μας αποκάλυψε το όνομά του, το οποίο πλέον είναι «Θωμάς Ουκαπόπουλος»!

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου στις 20:00, ενώ νωρίτερα, στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός για την 3η θέση.

Αυτή τη στιγμή ρίχνοντας κανείς μία ματιά στις στοιχηματικές εταιρίες και στις αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague, παρατηρεί πως ο Ολυμπιακός είναι είτε το φαβορί, είτε έχει την ίδια απόδοση με την Μπαρτσελόνα, είναι είτε το δεύτερος στην εκτίμηση του κόσμου του... στοιχήματος πίσω από τους «μπλαουγκράνα».

Η απόδοση να κατακτήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τον τίτλο κυμαίνεται από 2.70 έως 3.20. Από το 2.70 έως το 3.00 δίνουν την Μπαρτσελόνα. 3.75 ή 4.00 είναι οι αποδόσεις που προσφέρουν για την κατάκτηση της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην κούρσα αυτή αουτσάιντερ δίνουν την Μονακό. Το να αναδειχθούν οι Μονεγάσκοι νικητές προσφέρεται είτε στο 6.00 είτε στο 7.00. 

/printscreen
/printscreen