Ο Τόμας Ουόκαπ κοίταξε την κάμερα του Sportal και... συστήθηκε ξανά: «Ου-ο-κα-πό-πουλος» (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ κοίταξε την κάμερα του Sportal και... συστήθηκε ξανά: «Ου-ο-κα-πό-πουλος» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:41 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 10.05.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ... συστήθηκε με το ελληνικό του όνομα στο κοινό του Sportal.

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι Έλληνας εδώ και λίγο καιρό, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα γίνονται στην κάμερα του Sportal.

Πρώτη φορά μίλησε για αυτό μετά το τέλος του Game 3 με την Φενέρμπαχτσε, με την κάμερα του Sportal να είναι στην Πόλη για τα παιχνίδια στην έδρα των Τούρκων και να σας μεταφέρει τα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές μετά την τεράστια νίκη δια χειρός Σλούκα

Βεζένκοφ στο Sportal: «Μόνο ο Δήμαρχος του Σακραμέντο δεν έχει έρθει ακόμα - Αξίζαμε να είμαστε στο F4»
EUROLEAGUE

13:02 - 10.05.2023

Βεζένκοφ στο Sportal: «Μόνο ο Δήμαρχος του Σακραμέντο δεν έχει έρθει ακόμα - Αξίζαμε να είμαστε στο F4»

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του Game 5 και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο Final 4, κάτι που αποτυπώθηκε στα όσα είπε στην κάμερα του Sportal.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και ενθουσιασμένος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Το να μπορώ να εκπροσωπήσω μια χώρα σαν την Ελλάδα, την οποία έχω ερωτευτεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επίσης μπορείς να είσαι με τους συμπαίκτες σου, να περάσεις το καλοκαίρι μαζί τους, να παίξεις σε διοργανώσεις και να φοράς την φανέλα της Ελλάδας. Είναι πράγματα που έχουν να κάνουν με την αδελφικότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «ναι πληγώσαμε τον κόουτς της Εθνικής (τον Δημήτρη Ιτούδη). Νομίζω όμως πως όταν βρεθούμε στην ίδια ομάδα η κατάσταση θα αλλάξει».

Μετά το Game 5 και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, η οποία σημαίνει και πρόκριση στο Final Four του Κάουνας, ο Ουόκαπ είπε να το πάει σε... άλλο επίπεδο και συστήθηκε ξανά στον κόσμο, μέσα από την κάμερα του Sportal. 

«Με λένε Θωμά Ουοκαπόπουλο», είπε ο Τόμας Ουόκαπ όταν του ζητήθηκε να πει το νέο του όνομα, με τον... Έλληνα γκαρντ να έχει ήδη γίνει viral στα social media!

Το βίντεο με τον Τόμας Ουόκαπ να... επανασυστήνεται στο κοινό ως «Θωμάς Ουοκαπόπουλος»: