Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο πλευρό του Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο πλευρό του Σάσα Βεζένκοφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:38 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 10.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε τη στήριξη της συντρόφου του και πολίστριας του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου στο κρίσιμο ματς με τη Φένερμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Final Four! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το χρέος της, υπερασπίστηκε το σπίτι της, το ΣΕΦ, στο πέμπτο ματς της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε και με 3-2 πήρε την πρόκριση για το Κάουνας!

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός έφτασε στις 12 συμμετοχές σε Final Four (με τρεις κατακτήσεις). Παίκτες και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έγιναν «ένα» στους πανηγυρισμούς τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Φενέρ, που οριστικοποίησε τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή τους σε Final Four, αυτή τη φορά στο Κάουνας.

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα για ακόμη μία φορά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 3-2 στη σειρά και δήλωσε έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση. Στο Κάουνας σε μερικές μέρες από τώρα θα διεκδικήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα του ο Ολυμπιακός. 

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος MVP και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη. Με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29' συμμετοχής, ο Έλληνας γκαρντ πήρε τους Πειραιώτες στις πλάτες του και καθοδήγησε την ομάδα για την πρόκριση. 

«Τρέλα» για Μπαρτζώκα έξω από το ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)
EUROLEAGUE

09:36 - 10.05.2023

«Τρέλα» για Μπαρτζώκα έξω από το ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-2 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε κι έκλεισε εισιτήριο για το F4 του Κάουνας κι όπως είναι λογικό, ο στρατηγός των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την αποθέωση έξω από το ΣΕΦ.

Σημαντικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού έπαιξαν και οι Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τελείωσε τον αγώνα έχοντας 14 πόντους (6/8 σουτ), 11 ριμπάουντ και 1 μπλοκ. Από τη μεριά του ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε 17 πόντους (7/10 δίποντα, 3/3 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ. 

Στο πλευρό του Σάσα Βεζένκοφ σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς ήταν η σύντροφός του και πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου. Η 25χρονη αθλήτρια έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων», όπου περιείχε τους πανηγυρισμούς από το κατάμεστο ΣΕΦ βάζοντας τέσσερις καρδιές, γράφοντας Final 4!!! και κάνοντας ταγκ τον MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague 2022-23. 

Δείτε το story της Νικόλ Ελευθεριάδου: