Το δίλεπτο βίντεο του Ολυμπιακού «ύμνος» στην ηγετική παρουσία του Σλούκα

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Το δίλεπτο βίντεο του Ολυμπιακού «ύμνος» στην ηγετική παρουσία του Σλούκα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:13 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 10.05.2023

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στο F4, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο με τις επιδόσεις του απόλυτου MVP Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 84-72 της Φενέρ και πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μακάμπι ή Μονακό, που κοντράρονται σήμερα στο Πριγκιπάτο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς τους. Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα για ακόμη μία φορά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 3-2 στη σειρά και δήλωσε έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος MVP και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη. Με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29' συμμετοχής, ο Έλληνας γκαρντ πήρε τους Πειραιώτες στις πλάτες του και καθοδήγησε την ομάδα για την πρόκριση. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να σχολιάσει τις επιδόσεις του, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ήταν το τελευταίο ματς και παλέψαμε όλη την σεζόν για να έχουμε αυτό το ματς στην έδρα μας. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια καλή ομάδα και μας πίεσε, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις και συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη γυναίκα μου και το παιδί μου».

Τέλος, να θυμίσουμε πως χάρη στον Σλούκα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στο τρίτο ματς της σειράς. Με το σκορ στο 71-69 και με 3,9'' να απομένουν στο ρολόι ο διεθνής γκαρντ πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε μπροστά στο απλωμένο χέρι του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις «εκτελώντας» σε νεκρό χρόνο την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Έτσι με το σουτ αυτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας.