Τα highlights του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84-72

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Τα highlights του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84-72

Sportal newsroom 00:50 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 01:27 - 10.05.2023

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» στο καμίνι του ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Κάουνας. Δείτε τα highlights του αγώνα!

Ο Ολυμπιακός ξανά στο Final Four! Η ομάδα του Πειραιά ήταν αποφασισμένη στο game 5 της σειράς της με τη Φενέρ και με σύμμαχο τον κόσμο της, επιβλήθηκε με 84-72 της Φενέρ, παίρνοντας το εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που φέτος θα διεξαχθεί στο Κάουνας

Η αγκαλιά του Σλούκα με τον Ιτούδη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (pics)
EUROLEAGUE

00:33 - 10.05.2023

Η αγκαλιά του Σλούκα με τον Ιτούδη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (pics)

Ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα πρόκριση σε Final Four, αφού ήταν ο πρωτοστάτης της νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στο game 5 της σειράς τους. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Ιτούδης έσπευσε να αγκαλιάσει τον Έλληνα γκαρντ, σε μια απόδειξη της εκτίμησης που του τρέφει...

Έχοντας ηγέτη του τον Κώστα Σλούκα, «ψυχή» του τον Κώστα Παπανικολάου και... ζεστό τον Σάσα Βεζένκοφ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός «πάτησε» τη Φενέρμπαχτσε στο game 5 της μεταξύ τους σειράς και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Κάουνας. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να προκριθεί σε Final Four για 12η φορά στην ιστορία της. 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: