Η αγκαλιά του Σλούκα με τον Ιτούδη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (pics)

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Ιτούδης

i

©Intime

Η αγκαλιά του Σλούκα με τον Ιτούδη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 00:33 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 10.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα πρόκριση σε Final Four, αφού ήταν ο πρωτοστάτης της νίκης του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στο game 5 της σειράς τους. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Δημήτρης Ιτούδης έσπευσε να αγκαλιάσει τον Έλληνα γκαρντ, σε μια απόδειξη της εκτίμησης που του τρέφει...

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας, αφού στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς του με τη Φενέρ, επικράτησε με σκορ 84-72

Αγγελόπουλοι: «Υπάρχει δίψα, πάμε στο Κάουνας να κερδίσουμε τον ημιτελικό»
EUROLEAGUE

00:22 - 10.05.2023

Αγγελόπουλοι: «Υπάρχει δίψα, πάμε στο Κάουνας να κερδίσουμε τον ημιτελικό»

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκαν στην μεγάλη πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 4 και στάθηκε στην δίψα που υπάρχει για επιτυχίες.

Με οδηγό τον Κώστα Σλούκα που έκανε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και θα βρεθεί στο Final Four του Κάουνας. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν πραγματική απόλαυση και για μια ακόμα φορά οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Μια νίκη που παίρνει περισσότερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Πειραιώτες θα δώσουν ραντεβού με την ιστορία τους, αφού θα διεκδικήσουν στο Κάουνας της Λιθουανίας τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους. 

Πολλά ακούστηκαν μετά το τέταρτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τουρκία. Ειδικά για τον Σλούκα και τον κόουτς της τουρκικής ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας προπονητής είχε δώσει οδηγίες στους παίκτες του να μην αφήσουν τον «μαέστρο» του Ολυμπιακού να πάρει ανάσα και να είναι σκληροί απέναντί τους, όμως το βράδυ της Τρίτης 9/5 έσπευσε να αποδείξει ότι όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσια του αγώνα και μόνο. 

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο κόουτς Ιτούδης έσπευσε να αγκαλιάσει τον παίκτη του στην εθνική, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η σχέση τους δεν θα περάσει κρίση μετά από μια τόσο έντονη σειρά. 

Δείτε τις φωτογραφίες: