Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα νικητή»

Γιώργος Μπαρτζώκας

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα νικητή»

Sportal newsroom 23:55 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 09.05.2023

Στον χαρακτήρα που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση για το Final 4 της Euroleague, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στο Game 5 της σειράς στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν έτσι το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία τους, φτάνοντας για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο μεγάλο ραντεβού.

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!
EUROLEAGUE

23:36 - 09.05.2023

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να λείψει από το Final Four της Euroleague! Με τον Σλούκα να είναι απολαυστικός και τους Βεζένκοφ, Παπανικολάου να ακολουθούν, η ομαδάρα του Μπαρτζώκα πάτησε τη Φενέρ (84-72) στο καμίνι του ΣΕΦ και πλέον ο στόχος στο Κάουνας είναι η κούπα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρόκριση των Πειραιωτών, εστιάζοντας στον χαρακτήρα νικητή των παικτών του, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα που έδειξαν οι παικτες του από την αρχή ως το τέλος της σειράς με την Φενέρμπαχτσε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Είναι είναι τρομερό συναίσθημα. Δύο συνεχόμενα Final Four είναι κάτι εκπληκτικό και συγχαρητήρια σε όλους. Η ομάδα έχει τον χαρακτήρα του νικητή και είναι κάτι που παλέψαμε. Μπορεί να πασάραμε, μπορεί όχι αλλά παίξαμε μαζί σε όλα τα ματς».