Σλούκας: «Παλέψαμε όλη τη σεζόν για να φτάσουμε εδώ»

Κώστας Σλούκας

Σλούκας: «Παλέψαμε όλη τη σεζόν για να φτάσουμε εδώ»

Νίκος Καλαμπάκας 23:59 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 10.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάλεψε σκληρά όλη τη σεζόν για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 και αφιέρωσε τη νίκη στη γυναίκα και στο παιδί του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στο Final 4 της Euroleague χάρη στη νίκη στο Game 5 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε έτσι για δεύτερη διαδοχική σεζόν να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού τίτλου.

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!
EUROLEAGUE

23:36 - 09.05.2023

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να λείψει από το Final Four της Euroleague! Με τον Σλούκα να είναι απολαυστικός και τους Βεζένκοφ, Παπανικολάου να ακολουθούν, η ομαδάρα του Μπαρτζώκα πάτησε τη Φενέρ (84-72) στο καμίνι του ΣΕΦ και πλέον ο στόχος στο Κάουνας είναι η κούπα!

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε με το πέρας του αγώνα και τόνισε πως οι Πειραιώτες πάλεψαν σκληρά όλη τη σεζόν για να βρεθούν σε αυτή τη θέση, ενώ αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στη σύζυγό του, αλλά και στο παιδί του.

Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ήταν το τελευταίο ματς και παλέψαμε όλη την σεζόν για να έχουμε αυτό το ματς στην έδρα μας. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια καλή ομάδα και μας πίεσε, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις και συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη γυναίκα μου και το παιδί μου».