Αγγελόπουλοι: «Υπάρχει δίψα, πάμε στο Κάουνας να κερδίσουμε τον ημιτελικό»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

i

© Intime

Αγγελόπουλοι: «Υπάρχει δίψα, πάμε στο Κάουνας να κερδίσουμε τον ημιτελικό»

Νίκος Καλαμπάκας 00:22 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 02:48 - 10.05.2023

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκαν στην μεγάλη πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 4 και στάθηκε στην δίψα που υπάρχει για επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός ζει μεγάλες στιγμές, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού του Κάουνας. Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για την πρόκριση των Πειραιωτών και στάθηκε στη δίψα που υπάρχει για επιτυχίες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε:

Για την πρόκριση στο Final 4: «Η ομάδα προκρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Θα διεκδιήσουμε το τρόπαιο. Πέρυσι αγγίξαμε τον τελικό. Φέτος θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!
EUROLEAGUE

23:36 - 09.05.2023

Θρύλος - απόλαυση έλιωσε τη Φενέρ στην «κόλαση» του ΣΕΦ και πάει για κούπα στο Κάουνας!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να λείψει από το Final Four της Euroleague! Με τον Σλούκα να είναι απολαυστικός και τους Βεζένκοφ, Παπανικολάου να ακολουθούν, η ομαδάρα του Μπαρτζώκα πάτησε τη Φενέρ (84-72) στο καμίνι του ΣΕΦ και πλέον ο στόχος στο Κάουνας είναι η κούπα!

Για την συνέπεια του Ολυμπιακού: «Το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια. Όπως έχουμε πει και παλιότερα ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Παίζει με μπάτζετ χαμηλότερο 2 και 3 φορές από τους αντιπάλους. Είναι συγκλονιστικό αυτό και είμαστε περήφανοι».

Για τον Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το παν για να μείνει αυτή η ομάδα και θα μείνει ίδια ομάδα».

Για την Φενέρμπαχτσε: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό στη Φενέρμπαχτσε για την πορεία της. Αξίζει συγχαρητήρια για την πορεία της».

Για αν αξίζει κάποιος παραπάνω αυτή την επιτυχία: «Φέτος έιναι άλλη χρονιά. Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχουμε δείξει τι αξίζουμε. Μας έχουν αποθεώσει οι ξένοι παίκτες και προπονητές. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο Κάουνας, αλλά η αναγνώριση είναι κάτι το συγκλονιστικό».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε:

Για την πρόκριοση στο Final 4: «Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο και σπάνιο. Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους».

Για την συνέπεια του Ολυμπιακού: «Τα άλλα ωραία πράγματα θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα έχει συνέχεια. Είναι το 8ο Final 4 επί ημερών μας. Είναι το 6ο από το 2012».

Για το ρόστερ: «Την ομάδα την πιστεύουμε. Πέρυσι βγήκαμε 2οι φέτος 1οι στην κανονική περίοδο. Οπότε αυτό δείχνει πολλά».

Για την Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρ δεν είναι ομάδα για την 8η θέση. Δεν είναι... τυπική όγδοη. Έγινε μια τιτανομαχία σε αυτή τη σειρά. Η Φενέρ έχει άλλο ειδικό βάρος. Έχει κατακτήσει τίτλο. Σήμερα όμως το πέμπτο παιχνίδι έγινε στην έδρα μας».

Για την δίψα του Ολυμπιακού: «Είναι ομάδα που αξίζει την κορυφή. Περάσαμε πολλά και υπάρχει δίψα. Προτιμώ το πεινασμένα σκυλιά πάντως».

Για το αν υπάρχει κάτι να φοβίζει τον Ολυμπιακό: «Δεν μας φοβίζει. Χάσαμε τον τελικο στο τελευταίο δευτερόλεπτο πέρυσι. Φέτος δεν μας φοβίζει τίποτα. Θα δούμε αύριο τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό».

Για την διετία: «Αντικειμενικά είναι μια εξαιρετική διετία. Και το 2012, 2013 πήραμε τιτλους αλλά δεν ήμασταν φαβορί. Ήταν μια τιτανομαχία φέτος».

Για τον ημιτελικό: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο Κάουνας, πάμε να κερδίσουμε τον ημιτελικό».

Για το αν υπάρχει κάποιος που αξίζει παραπάνω να βρίσκεται στην ομάδα: «Όλη η ομάδα αξίζει να έιναι εδώ. Όλοι αξίζουν. Ο Κάνααν έμεινε εκτός πλέι οφ και δίνει την ψυχή του και παίζει άμυνα. Όλοι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό».