Ο Ολυμπιακός στο Final 4: Τι ισχύει με τα εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός στο Final 4: Τι ισχύει με τα εισιτήρια

Νίκος Καλαμπάκας 00:16 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 10.05.2023

Με το Final Four να είναι ήδη sold out, οι ομάδες που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας θα προμηθευτούν ελάχιστα εισιτήρια. Διαβάστε πως μπορεί κάποιος να βρει ένα «μαγικό χαρτάκι» για τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four του Κάουνας, αφού έκανε το 3-1 επί της Φενέρ και πλέον οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στη Λιθουανία. Τι ισχύει για τα εισιτήρια.

O Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην Πόλη, αφού νίκησε για τρίτη φορά τη Φενέρμπαχτσε και πλέον προετοιμάζεται για το ταξίδι στο Κάουνας, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φενέρ, σε μια σειρά που στο μέλλον θα μνημονεύεται ως μια από τις κλασικές της διοργάνωσης, αφού οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ομηρικές μάχες για την πρόκριση, που τελικά κρίθηκε στο πέμπτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει ένα ταξίδι στη Λιθουανία και οπι οπαδοί του αγωνιούν να μάθουν τι ισχύει για τα εισιτήρια. Η Euroleague έχει ήδη ανακοινώσει sold out στη Ζαλγκίριο Αρένα. τα εισιτήρια έκαναν «φτερά» με το που βγήκαν προς διάθεση και αυτά που απομένουν πλέον, είναι όσα δικαιούνται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Four. 

Κάθε μια θα λάβει από 600 εισιτήρια, προκειμένου να τα διαθέσει στους οπαδούς της. Ο Ολυμπιακός θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους των διαρκείας. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το Euroleague fan to fan.

Πρόκειται για μια διεύθυνση στο ίντερνετ όπου οι οπαδοί που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, μπορούν να τα διαθέσουν σε περίπτωση που η αγαπημένη τους ομάδας δεν προκριθεί στο Final Four, ή αν υπάρχει κάποιος άλλος προσωπικός λόγος.

Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος πλέον να προμηθευτεί κάποιος οπαδός εισιτήριο, από τη στιγμή που τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν εξαντληθεί. Πάντως, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη, ήδη 3000 εισιτήρια βρίσκονται σε ελληνικά χέρια!