Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί της πρόκρισης και το «πάμε να το πάρουμε» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου (vid)
i

© Intime

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί της πρόκρισης και το «πάμε να το πάρουμε» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου (vid)

Sportal newsroom 10:39 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 10.05.2023

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αμέσως μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, ενώ η παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων δημιούργησε το νέο σύνθημα: «Άλλες δύο νίκες!» ζήτησαν και «πάμε να το πάρουμε στο Κάουνας».

Τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο και προέρχονταν από την κερκίδα ήταν δεκάδες. Άλλα εμπνευσμένα και άλλα λιγότερο εμπνευσμένα. Στα αποδυτήρια όμως, ένα ήταν το... σύνθημα που κυριάρχησε. Αυτό που ειπώθηκε από τους αδελφούς Αγγελόπουλους. To διατύπωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και ο αδελφός του Γιώργος συμφώνησε απόλυτα.  

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, ενθουσιασμένοι με το κατόρθωμα τον παικτών τους, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πήγαν για να συναντήσουν την ομάδα και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ήδη ανεβασμένη διάθεση όλων. «Μένουν ακόμα δύο νίκες, πάμε να το πάρουμε!», είπαν και φυσικά αναφέρονται στον ημιτελικό και τον τελικό του Final Four. Έδωσαν φυσικά «συγχαρητήρια σε όλους για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε Final Four» και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους με τους αθλητές. 

O Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση εις βάρος της Φενέρμπαχτσε και το βράδυ της Τρίτης (9/5) έκλεισε το εισιτήριό του για την τελική φάση της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Κάουνας το τριήμερο 19 με 21 Μαϊου. Πριν όμως αρχίσουν τα πλάνα του και πριν μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους -αυτός θα καθοριστεί από τον νικητή της αναμέτρησης Μονακό-Μακάμπι (10/5, 21:00)- άρχισαν τα πανηγύρια και οι «ερυθρόλευκοι» μοιράστηκαν τις στιγμές με τον κόσμο τους που έδωσε τη φλόγα με την ανιδιοτελή στήριξή του εντός του ΣΕΦ. 

Η... παρακάμερα της ΚΑΕ ήταν εκεί για να συναντήσει τον MVP της σειράς Κώστα Σλούκα, τον καθοδηγητή Γιώργο Μπαρτζώκα και τους υπόλοιπους παίκτες του, που η χαρά τους ήταν μεγάλη, αλλά όχι... διάχυτη. Ο σοβαρός Φαλ, ο μετρημένος Ουόκαπ και ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, ακόμα!