Ολυμπιακός για Ουόκαπ: «Ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της Εθνικής»

Τόμας Ουόκαπ

i

© Intime

Ολυμπιακός για Ουόκαπ: «Ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της Εθνικής»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:09 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 20.04.2023

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Τόμας Ουόκαπ στην Εθνική, με τους Ερυθρόλευκους να δηλώνουν την ικανοποίησή τους.

Ο Τόμας Ουόκαπ προβάρει τα γαλανόλευκα, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να γίνεται Έλληνας και να έχει εκφράσει την θέλησή του να παίξει στην Εθνική! 

Ο Ολυμπιακός από πλευράς του, πήρε επίσημα θέση για την υπόθεση και χαιρέτισε την επιθυμία του Τόμας Ουόκαπ να παίξει στην Εθνική, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να δηλώνουν «εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης».

Ο «Θωμάς» Ουόκαπ είναι ικανός να μάθει... νεράκι ακόμα και τον Εθνικό Ύμνο!

Ο «Θωμάς» Ουόκαπ είναι ικανός να μάθει... νεράκι ακόμα και τον Εθνικό Ύμνο!

Ο Τόμας Ουόκαπ γίνεται Έλληνας και ο Αχιλλέας Μαυροδόντης αναλύει όλα τα δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση, αλλά και το τι θα σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό και τον Εθνική μας ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Τόμας Ουόκαπ, που πρόσφατα επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ως το 2027, θα παίζει ως Αμερικανός μέχρι και το τέλος της σεζόν, καθώς δεν πρόλαβε να ορκιστεί μέχρι την ημερομηνία που έπρεπε ο Ολυμπιακός να δηλώσει το ρόστερ των playoffs. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγκάστηκε να αφήσει εκτός των εγχώριων υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά τον Αϊζάια Κάνααν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρετίζει την επιθυμία του Τόμας Γουόκαπ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και δηλώνουμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής θα τεθεί στη διάθεση της γαλανόλευκης και θα τη βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της.