Για πρώτη φορά το 4/4 ο Ολυμπιακός στην Ισπανία

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Για πρώτη φορά το 4/4 ο Ολυμπιακός στην Ισπανία

Sportal newsroom 11:45 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 24.02.2023

Ο «μαγικός» Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και με αυτόν τον τρόπο πέτυχε ένα ακόμα επίτευγμα, κάνοντας για πρώτη φορά το τέσσερα στα τέσσερα σε ισπανικό έδαφος.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε απίθανη ανατροπή κόντρα στη Βαλένθια, μακριά από το ΣΕΦ, και έφυγε με τη νίκη από το Φουέντε δε Σαν Λουίς. Με αυτόν τον τρόπο «οι ερυθρόλευκοι» όχι απλά πήραν μία σημαντική νίκη, αλλά πρόσθεσαν και ένα σημαντικό επίτευγμα στο παλμαρέ τους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Πειραιώτες έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα σε ισπανικό έδαφος, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως η φετινή τους χρονιά στη Euroleague είναι μία από τις κορυφαίες της ιστορίας τους.

Κατά σειρά φέτος ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας εναντίον των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, με τελευταίο τους «θύμα» τις Nυχτερίδες.

Μάλιστα το εν λόγω επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, εάν αναλογιστούμε πως ο Ολυμπιακός έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα με 4/4 στην Ισπανία! Πρώτη ήταν η Εφές, η οποία τη σεζόν 2019-20 είχε περάσει από τις έδρες κάθε αντιπάλου της στην χώρα τις Ιβηρικής Χερσονήσου! 

Tags: