Ουόκαπ στο Sportal: «Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι στο ρεκόρ μας»

Ουόκαπ στο Sportal: «Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι στο ρεκόρ μας»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:01 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 24.02.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού μιλά στην κάμερα του Sportal για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα, τον στόχο της κατάκτησης της Euroleague και όχι μόνο!

Τόμας Ουόκαπ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει, με τον ίδιο να το τονίζει σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει! 

Έτσι, δεν δίστασε να απαντήσει στο εν λόγω ερώτημα ούτε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να αποθεώνει παράλληλα την Ελλάδα, τους φιλάθλους και τον σύλλογο του Πειραιά! 

«Περνάω υπέροχα εδώ. Είναι το τέλειο μέρος. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί, η ομάδα είναι φανταστική. Δεν θέλεις τίποτε άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Sportal ο Τόμας Ουόκαπ. 

Πέραν αυτού, αποθέωσε Περιστέρι και Σπανούλη, για την πορεία του με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων, μίλησε για την σημασία των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ο Ολυμπιακός βλέπει αυτά τα ματς σαν… απλά ένα ακόμα παιχνίδι στο ρεκόρ του! 

Φυσικά μίλησε για το αν ο ατζέντης του έχει έρθει με το περιβόητο συμβόλαιο στο χέρι, ενώ για το τέλος έριξε και τα… ελληνικά του, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να δείχνει έτσι πως την χώρα μας την έχει καψούρα!

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: