Λαρεντζάκης στο Sportal: «Πρωτάθλημα κι Ευρωπαϊκό; Την Παρασκευή έχουμε Βαλένθια...»

Λαρεντζάκης

i

Λαρεντζάκης / © Sportal

Λαρεντζάκης στο Sportal: «Πρωτάθλημα κι Ευρωπαϊκό; Την Παρασκευή έχουμε Βαλένθια...»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:53 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 21.02.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το 3/3 που έχει στην Κρήτη και τον τρόπο με τον οποίο κατεβαίνει στα ματς ο Ολυμπιακός.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο διεθνής γκαρντ με την ιδιαίτερη σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είναι η επιτομή του «κρύου αίματος» και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τα δικά του τρίποντα έχουν κάνει την διαφορά και έχουν ρίξει στο καναβάτσο τις αντίπαλες άμυνες. 

Παράλληλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι συλέκτης... διχτακίων, καθώς μετά από σχεδόν κάθε τίτλο που κατακτά, παίρνει και το διχτάκι από τη στεφάνη. Στην Κρήτη το έκανε για τρίτη φορά, καθώς στα «Δύο Αοράκια» μετρά 3 κατακτήσεις Κυπέλλου σε 3 τελικούς. 

Λίγο αφότου κατέβηκε από το τραπέζι με το διχτάκι στο λαιμό και πριν ρίξει τις στροφές του στο γλέντι, το Sportal τον «έπιασε» και μίλησε μαζί του, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει όρεξη να πει πολλά! 

Το απόλυτο στην Κρήτη, ο Βασίλης Σπανούλης, η συλλογή του, η συνέχεια της χρονιάς, η εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα, σε ένα απολαυστικό βίντεο. 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην κάμερα του Sportal: