Για το «μπρέικ» στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Σάσα Βεζένκοφ

i

© photo by Tolga Adanali / Getty Images / Ideal Images

Για το «μπρέικ» στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:52 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 03.05.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τετάρτης (3/5,20:45) στην «Ούλκερ Αρένα» στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς.

O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε απόψε (3/5,20:45, Novasports Prime) στην «Ούλκερ Αρένα» στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να κάνει το «μπρέικ» την Παρασκευή το βράδυ (28/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να φέρει τη σειρά στα ίσα (1-1). Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να απαντήσουν. Ένα «διπλό» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μονόδρομος αλλιώς θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ από την άλλη δεν θα αγωνιστεί, όπως και στα δύο πρώτα ματς, ο Ντέβιν Μπούκερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά καλές είχαμε κάνει και πριν τα δύο πρώτα ματς. Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών… Μικρά πράγματα γίνονται πάντα και από όλους τους προπονητές, αλλά με την ίδια τακτική μας είχε προσεγγίσει η Φενέρ και στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τη Φενέρ. Έχουμε σημαντικές δυνατότητες και καλούμαστε να τις αποδείξουμε», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό ματς. 

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε», δήλωσε από τη μεριά του ο Δημήτρης Ιτούδης

Tags: