Ιτούδης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε»
i

©InTime

Ιτούδης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε»

Γιάννης Πάλλας 19:24 - 02.05.2023

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο Game 3 της σειράς με τον Ολυμπιακό

Παρότι η Φενέρμπαχτσε επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έφερε τη σειρά στα ίσια (1-1) ο Δημήτρης Ιτούδης παραμένει προσγειωμένος και εξηγεί πως οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το φαβορί, όμως η ομάδα του έδειξε πως μπορεί να τους ανταγωνιστεί.

Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα
ΜΠΑΣΚΕΤ

18:00 - 02.05.2023

Η Εβίνα Μάλτση στο Sportal: Ο «θηλυκός Γκάλης», ο Αντετοκούνμπο και η πρόβλεψη για την Ευρωλίγκα

Η Εβίνα Μάλτση μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη και το Sportal για τη συνάντησή της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τη ζωή μετά το μπάσκετ και για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Euroleague.

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της EuroLeague» εξηγεί ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε αναφερόμενος στην μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».

Η Τουρκική ομάδα που δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Μπούκερ, ο οποίος παραμένει εκτός αναμένεται εκτός απροόπτου να έχει στο ρόστερ της τον Ουίλμπεκιν και τον Μπιέλιτσα. Μια εξέλιξη που διευκολύνει τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού της Φενέρμπαχτσε, καθώς θα έχει μεγαλύτερο βάθος και παίκτες να διαχειριστεί σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε φρόντισε ο Ιτούδης να εξηγήσει στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς, προκειμένου να φτάσουν στο Final-4 της EuroLeague στο Κάουνας.