Προπονήθηκε στη Stark Arena η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την κόλαση του Game 3 (vids)

Προπονήθηκε στη Stark Arena η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την κόλαση του Game 3 (vids)

Γιάννης Πάλλας 18:12 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 02.05.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στην Stark Arena πριν από το Game 3 με την Παρτίζαν

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε προπόνηση στην Stark Arena πριν από το μεγάλο παιχνίδι, το Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague με την Παρτίζαν, όπου θέλει πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη έτοιμος για δύο «μάχες»
EUROLEAGUE

17:58 - 02.05.2023

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη έτοιμος για δύο «μάχες»

Η πιο κρίσιμη ώρα της σεζόν για τον Ολυμπιακό έφτασε, αφού οι Πειραιώτες έχουν αναχωρήσει για την Πόλη με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας ή ακόμα και την πρόκριση. Οι μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε η ομάδα του Πειραιά και το δύσκολο έργο που θα έχουν στην έδρα της Φενέρ...

Οι Μαδριλένοι ξέρουν καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια και άλλη ευκαιρια, γι’ αυτό και είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για να ανταποκριθούν σ’ ένα παιχνίδι όπου θα υπάρχει μεγάλη πίεση.

Όσα συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι στην Μαδρίτη έχουν ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, η αγωνία έχει κορυφωθεί και οι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο τους.

Βέβαια, νωρίς την Τρίτη (2/5) προπονήθηκαν στην άδεια Stark Arena, που έχει άλλη... χάρη, σε σχέση με το γήπεδο που θα συναντήσουν μερικές ώρες αργότερα.

Το ξέρουν αυτό καλά ο Τσους Ματέο και οι παίκτες του και γι’ αυτό είναι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο βράδυ στο Βελιγράδι.