Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Σωτηρίου

Κατερίνα Σωτηρίου

i

©Intime

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Σωτηρίου

Sportal newsroom 17:23 - 02.05.2023

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Κατερίνα Σωτηρίου, αφού η διεθνής παίκτρια ανανέωσε με το «τριφύλλι» για μια ακόμα σεζόν.

Κοινά θα πορευθούν και το νέο έτος Παναθηναϊκός και Κατερίνα Σωτηρίου, αφού οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα έτος.

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:19 - 02.05.2023

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»

Οργισμένη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα καθυστέρηση στο θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ και προειδοποίηση για κάλεσμα του κόσμου στους δρόμους ενόψει εκλογών.

Οι «πράσινοι» σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμα ανανέωση παίκτριας, ενώ η ίδια στις δηλώσεις της εμφανίστηκε χαρούμενη για την εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκου και οι δηλώσεις της Σωτηρίου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Σωτηρίου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης.

Συνεχίζονται εντυπωσιακά οι φετινές ανανεώσεις για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο καθώς η Κατερίνα Σωτηρίου θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Η έμπειρη σμολ φόργουρντ θα αγωνίζεται και φέτος στα «πράσινα» και αναμφίβολα προσδίδει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Η Σωτηρίου είναι μια από τις καλύτερες ελληνίδες μπασκετμπλίστριες και το παλμαρέ της μιλάει από μόνο του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολυ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα. Νιώθω ότι έχω ακόμη πράγματα να δώσω και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο να εμφανιστούμε ανταγωνιστικές και καλύτερες διεκδικώντας τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ Μαλακατε για την παρότρυνση να συνεχίσω καθώς επίσης τον κ Βρανοπουλο και την κοουτς Καπογιαννη για την εμπιστοσύνη και στηριξη αμφότεροι. Ανυπομονώ για «μαγικες» στιγμες μαζι με τον κοσμο μας».