Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»
i

© Intime

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»

Ηλίας Λαλιώτης 14:19 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 02.05.2023

Οργισμένη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα καθυστέρηση στο θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ και προειδοποίηση για κάλεσμα του κόσμου στους δρόμους ενόψει εκλογών.

Η αναβολή του ΔΣ του ΟΑΚΑ, το οποίο είχε ως μοναδικό θέμα την έγκριση της σύμβασης για την παραχώρηση του κλειστού στον Παναθηναϊκό προκάλεσε αναβρασμό στις τάξεις της πράσινης ΚΑΕ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αντέδρασαν και με επίσημη ανακοίνωση προειδοποιούν πως σε νέα καθυστέρηση, θα καλέσουν τους οπαδούς της ομάδας να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν, ενόψει και των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τις 21 Μαΐου. Άλλωστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δεσμευτεί για υπογραφές πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο από το ύφος της ανακοίνωσης πως στον Παναθηναϊκό θεωρούν υπεύθυνους τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο (ο οποίος εδρεύει στην Πάτρα) και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη (ο οποίος εδρεύει στην Κρήτη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε περίπτωση που ξαναϋπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, κατόπιν και των αλλεπάλληλων διαβεβαιώσεων της Κυβέρνησης, στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, όπως προβλέπεται από τον εδώ και ένα χρόνο ψηφισμένο Νόμο, θα καλέσουμε τους χιλιοταλαιπωρημένους και «άστεγους» οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια Συλλαλητήρια.

Γιατί οι εκλογές ακόμη αργούν.

Με περίσσια υπομονή, ΚΑΕ Παναθηναϊκός»