Η δύσκολη νύχτα του τελικού και το ραντεβού στο Βερολίνο

Μουσταφά Φαλ

i

© Intime

Η δύσκολη νύχτα του τελικού και το ραντεβού στο Βερολίνο

Νίκος Καλαμπάκας 13:32 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 22.05.2023

Δύσκολη ήταν η νύχτα του τελικού για τους παίκτες της ομάδας στο Κάουνας.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τη Ρεάλ στον τελικό του final 4, χάνοντας την ευκαιρία να γράψουν ιστορία, αφού σε περίπτωση που ο Γιούλ δεν ευστοχούσε σε ένα ακόμα απίστευτο καλάθι της καριέρας του, οι Πειραιώτες θα γίνονταν η πρώτη ομάδα που θα έβγαινε πρώτη στη regular season και θα σήκωνε και το τρόπαιο στο final 4.

Στον δρόμο της επιστροφής και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο, οι παίκτες φαίνονταν «άδειοι» από συναισθήματα.

Κάποιοι μας είπαν ότι δεν κοιμήθηκαν καθόλου το βράδυ και περίμεναν να κλείσουν λίγο τα μάτια τους στην πτήση της επιστροφής, άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πώς χάθηκε το τρόπαιο και προσπαθούσαν να το συνειδητοποιήσουν.

Η ζωή ωστόσο δεν σταματάει εδώ και ο Ολυμπιακός ήδη κοιτάζει την επόμενη ημέρα, που θα τον βρει να παλεύει κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs της basket league.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μια μέρα ξεκούρασης προκειμένου να αφήσουν πίσω τους ότι συνέβη στο Κάουνας και στη συνέχεια θα σηκώσουν τα μανίκια τους προκειμένου να ολοκληρώσουν τη σεζόν με επιτυχία, κατακτώντας το πρωτάθλημα, στόχος που είναι και ο βασικός τους από την αρχή της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν θα χαθεί μετά από μια ήττα, όπως δεν έχει χαθεί έπειτα από πολύ χειρότερες σεζόν.

Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι δεν έχει ταβάνι και όπως μας είπε και ο πρόεδρος της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, κανείς δεν πρέπει να μείνει στο Κάουνας, αφού στη διοίκηση ήδη σκέφτονται το Βερολίνο, πόλη που θα φιλοξενήσει τη νέα σεζόν το final 4.