Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού στην είδηση της μεταγραφής Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού στην είδηση της μεταγραφής Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:29 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 08.07.2023

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο, ωστόσο ενδιαφέρον έχει και η στάση του Ολυμπιακού στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Ο Κώστας Σλούκας είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς όπως διαβάσατε και στο Sportal δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κατάφερε να κάμψει τις αμφιβολίες του και να τον πείσει να κάνει το βήμα από τον έναν «αιώνιο» στον άλλον.

 

 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί την είδηση της ημέρας, με τον Κώστα Σλούκα να «ντύνεται» στα πράσινα, έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Με την εξέλιξη αυτής της μεταγραφικής υπόθεσης, πολλοί θα είναι αυτοί που θα περιμένουν την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, από το ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» δεν θα υπάρξει ουδέν σχόλιο, καθώς ο 33χρονος γκαρντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. 

Θυμίζουμε, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά, με τον διεθνή γκαρντ και τους «ερυθρόλευκους» να μην συνεχίζουν μαζί, όπως έγινε γνωστό. Η πλευρά του Ολυμπιακού είχε ζητήσει από τον παίκτη να απαντήσει μέχρι τις 6/7, ώστε να έχει ξεκάθαρα δεδομένα ενόψει της συνέχειας και του σχεδιασμού του.

Ο διεθνής γκαρντ λοιπόν ενημέρωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο και να του εύχονται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του. «Κώστα Σλούκα σε ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα προσέφερες στον Ολυμπιακό τα τελευταία τρία χρόνια και για τη μεγάλη συνεισφορά σου στην κατάκτηση πέντε τίτλων και την πρόκριση σε δύο συνεχόμενα Final Four. Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας σου», ανέφερε το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Κώστα Σλούκα.