Η Ρεάλ καραδοκεί, αλλά ο Σλούκας θέλει Ολυμπιακό!

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας / ©intime

Η Ρεάλ καραδοκεί, αλλά ο Σλούκας θέλει Ολυμπιακό!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 04:57 - 15.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 15.03.2023

Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει κάτσει ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του Πειραιά, θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του όσο λίγοι με τον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια.

Ο «Σλούκι Λουκ», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, θέλει να μείνει στον Πειραιά, όπως και ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στο δυναμικό του.

Ο ΜακΚίσικ για πάντα στο λιμάνι!
EUROLEAGUE

00:55 - 15.03.2023

Ο ΜακΚίσικ για πάντα στο λιμάνι!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίσουν τη κοινή πορεία τους και τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι κλεισμένο, καθώς οι δύο πλευρές μίλησαν πριν από περίπου 20 ημέρες, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όμως, τώρα και παρά τα όσα γράφονται στην Ιταλία σχετικά με Ρεάλ (και όχι μόνο), δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Βέβαια δεν σημαίνει και κάτι αυτό, καθώς, μπορεί οι διαπραγματεύσεις να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, όμως η προδιάθεση για θετική εξέλιξη υπάρχει. Ο Σλούκας άλλωστε αφησε πολλές προτάσεις το 2020, προκειμένου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, εκεί όπου η αγάπη του με τον κόσμο του συλλόγου αναζωπυρώθηκε.

Στο ενδιάμεσο βέβαια, το σημαντικό για τον Κώστα Σλούκα είναι να επιστρέψει στη δράση και να μπορέσει να παίξει στα ματς με Ζάλγκιρις στο Κάουνας (16/3) και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το «παρών» σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Κώστας Σλούκας διανύει μια σπουδαία σεζόν, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να σκοράρει 11 πόντους ανά αγώνα, να μαζεύει 2.3 ριμπάουντ και να συγκεντρώνει 16.2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ασίστ, ο Κώστας Σλούκας μοιράζει 6.4 ασίστ ανά αγώνα, νούμερο που τον φέρνει στην 2η θέση της σχετικής κατάταξης σε ολόκληρη την Euroleague, πίσω μόνο από τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια. 

Πρώτη φορά που ο Κώστας Σλούκας μετακόμισε στον Ολυμπιακό ήταν το 2010, με τον Θεσσαλονικιό γκραρντ να μένει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2015. Ύστερα μετακόμισε στην Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε την τρίτη του Euroleague (πέραν από του 2017, είχε κατακτήσει και εκείνες του 2012 και 2013 με τον Ολυμπιακό), πριν επιστρέψει ξανά στο αγαπημένο του Λιμάνι το καλοκαίρι του 2020.