Κανονικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Κανονικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:38 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 01.03.2023

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά (3/3, 21:30) απέναντι στην Αρμάνι, με την τραγωδία των Τεμπών να μην είναι αρκετή για την αναβολή της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά το ματς με την Αρμάνι (3/3, 21:30), με τους Πειραιώτες να ετοιμάζουν ήδη... βαλίτσες για το Μιλάνο, καθώς την Πέμπτη στις 14:30 ταξιδεύουν από το «Ελ.Βενιζέλος» για την ιταλική πόλη. 

Οι Ερυθρόλευκοι, με δεδομένο πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο εξωτερικό, δεν είχαν πάτημα για να ζητήσουν αναβολή εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουν καν την διαδικασία αιτήματος στην Euroleague.

Έτσι, το παιχνίδι του Μιλάνου για την 26η αγωνιστική της Euroleague θα διεξαχθεί κανονικά, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προετοιμασία του για την εν λόγω αναμέτρηση με φουλ τις μηχανές στο ΣΕΦ. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με τον έμπειρο κόουτς του Ολυμπιακού να καταστρώνει ανενόχλητος τα πλάνα του ενόψει του αγώνα. 

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ιταλία όντας στην κορυφή της κατάταξης με 18-7, με την Euroleague μάλιστα να κάνει ένα ιδιαίτερο θέμα για τον τρόπο παιχνιδιού της κορυφαίας ομάδας στην διοργάνωση. 

Η Αρμάνι Μιλάνο πάντως, όπως έκαναν νωρίτερα η Euroleague και οι τουρκικές ομάδες, έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στη χώρα μας, ανεβάζοντας την ελληνική σημαία, την οποία συνόδευσε με μια μαύρη καρδιά. 

Να τονίσουμε πως κανονικά θα γίνει και το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές.