Η Εμμανουέλα Κατζουράκη σώθηκε και "φωνάζει": «Eίμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»

Εμμανουέλα Κατζουράκη

i

© instagram.com/emma.katzouraki

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη σώθηκε και "φωνάζει": «Eίμαι καλά, δώστε αίμα για τους τραυματίες»

Πάνος Μαλακτάρης • 16:31 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν ανάμεσα στους άτυχους επιβάτες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, είναι καλά και ζητά από τον κόσμο να δώσει αίμα

Η 23χρονη πρωταθλήτριά μας η οποία είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής το οποίο έλαβε χώρα στο Μαρόκο τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο χτες βράδυ (28/2) στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών. 

Το θετικό για τη νεαρή αθλήτρια είναι πως είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται ήδη κοντά στην οικογένειά της, έχοντας αποκομίσει όλο κι όλο ένα διάστρεμμα. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε το γεγονός πως είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον κόσμο να δώσει αίμα για τις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν αναφορικά με τους δεκάδες τραυματίες που ακόμα περισυλλέγονται από τα σωστικά συνεργεία τα οποία και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. 

© instagram.com/emma.katzouraki

Έγραψε λοιπόν η Εμμανουέλα: «Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος».  Τα εύσημα στη νεαρή η οποία, όντας τελικά τυχερή μέσα στην ατυχία της, προσπαθεί να βοηθήσει με το μήνυμα στήριξής της όσους περνάνε δύσκολες ώρες.