Βαλμπουενά: «Οι σκέψεις μου στα θύματα της τραγωδίας και στις οικογένειές τους»

Βαλμπουενά

i

©intime

Βαλμπουενά: «Οι σκέψεις μου στα θύματα της τραγωδίας και στις οικογένειές τους»

Sportal newsroom 15:57 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 01.03.2023

Με μία ανάρτησή του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων, της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η είδηση της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, τα ξημερώματα της 1η Μαρτίου έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο τραγικός απολογισμός είναι σαράντα νεκροί, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι. Ομάδες και αθλητές μέσω αναρτήσεων στα social media σπεύδουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Έτσι από τη μεριά του και ο Ματιέ Βαλμπουενά με μία ανάρτηση στο Instagram έδειξε τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό. «Οι σκέψεις μου στα θύματα της τραγωδίας και στις οικογένειές τους. Σε τέτοιες φριχτές περιπτώσεις καταλαβαίνουμε τη δύναμη των Ελλήνων. Ας είμαστε δυνατοί, μαζί», έγραψε συγκεκριμένα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ακόμη και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, με μία φωτογραφία στο Twitter έδειξε και αυτός την συμπαράστασή του, γράφοντας, «Μεγάλη θλίψη. Μία τεράστια αγκαλιά και αγάπη». 

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω του γεγονότος, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκαν, ενώ στους αγώνες της Stoiximan Super League της 25ης αγωνιστικής θα υπάρξει ενός λεπτού σιγή. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους αγώνες κυπέλλου: 

«Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά από σχετική επικοινωνία με την κυβέρνηση, οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου αναβάλλονται».