Σερέλης: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι»

Xρήστος Σερέλης

i

© Intime

Σερέλης: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι»

Πάνος Μαλακτάρης • 15:31 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο προπονητής των πρασίνων τοποθετήθηκε για το θλιβερό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζοντας την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων

Σε ένα κλίμα ιδιαίτερα βαρύ σε ολόκληρη τη χώρα, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό (2/3, 21.00) παίχνίδι απέναντι στην Εφές Αναντολού. Σε δηλώσεις του σήμερα ο προπονητής των πρασίνων δεν απέφυγε να τοποθετηθεί για το θλιβερό συμβάν με τη σύγκρουση των τρένων που έχει συγκλονίσει τη χώρα μας. 

H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους
EUROLEAGUE

14:25 - 28.02.2023

H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους

Η συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA επέκτεινε για 3+2 χρόνια τη συνεργασία της με την Euroleague και τα έσοδα των ομάδων αυξήθηκαν. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αγγίξουν τα πέντε εκατομμύρια ετησίως!

Δήλωσε λοιπόν σχετικά: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, προφανώς όλη η χώρα είναι. Πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Οι γείτονές μας πριν λίγο καιρό είχαν ένα πολύ μεγάλο σεισμό, έχουν θρηνήσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Βλέπουμε και εμείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας, κουράγιο και δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους. Πραγματικά στην ομάδα από το πρωί είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης αυτό το τραγικό δυστύχημα». 

Όσο για καθαυτό το παιχνίδι, αρκέστηκε να πει πως «Νομίζω ότι, κακά τα ψέματα, μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός, το αν θα παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει στην κουβέντα. Αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε, εννοείται. Αν αναβληθεί, θα προετοιμαστούμε για όποτε προγραμματιστεί να γίνει». Θυμίζουμε τέλος πως η Ευρωλίγκα αναμένεται να τοποθετηθεί αναφορικά με το τι θα γίνει με τα ματς των «αιωνίων» στη διοργάνωση.  

Δηλώσεις σχετικά έκανε και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, με τον γκαρντ του τριφυλλιού να αναφέρει με τη σειρά του: «Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και η εικόνα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ στενάχωρη. Όλοι συζητάμε για αυτό το θέμα. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε για τους τραυματίες, για να πάνε όλα καλά. Τι να πω…πραγματικά, δεν μπορώ να μιλήσω για μπάσκετ. Δεν μπορεί μετά από ένα τέτοιο γεγονός να μιλήσει κάποιος για μπάσκετ και για αθλητισμό. Εύχομαι οι τραυματίες να είναι όλοι καλά και προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων».