Η Παρτιζάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα
i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Η Παρτιζάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:27 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 28.02.2023

Η συμπεριφορά των οπαδών της Παρτιζάν θα κοστίσουν 4.500 ευρώ στον σέρβικο σύλλογο, που μετά την ποινή του για τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής συνεχίζει το... σερί του.

Οι οπαδοί της Παρτιζάν δημιουργούν πάντα ζεστή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους στην Stark Arena του Βελιγραδίου και ταυτόχρονα... εχθρική για τους αντιπάλους. Καμία φορά όμως, το παρακάνουν! 

Στο ματς της 25ης αγωνιστικής για την Euroleague, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και του Κώστα Αντετοκούνμπο, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τους εαυτούς του ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι... στράβωσε για την ομάδα τους, που τελικά ηττήθηκε. 

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος
EUROLEAGUE

12:15 - 28.02.2023

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε και Τούρκος δημοσιογράφος ενημερώνει ότι θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και μηνιαίες απολαβές 160.000 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν ρίψεις αντικειμένων και η πράξη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την διοργανώτρια αρχή. Η Euroleague μελέτησε το συμβάν και τελικά ανακοίνωσε την τιμωρία. Η Παρτίζαν θα πρέπει να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο 4.500 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών της και το επιβαρυντικό στην ιστορία είναι ο... ανέντιμος πρότερος βίος. 

Βλέπετε, οι φίλαθλοι της Παρτιζάν είχαν ανάλογη συμπεριφορά και στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Και τότε είχαν πετάξει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και ως αποτέλεσμα αυτής τους της δραστηριότητας η ομάδα είχε πληρώσει 2.500 ευρώ

Πλέον, ο σύλλογος του Βελιγραδίου έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το σερί του, καθώς την Πέμπτη στις 2 Μαρτίου αντιμετωπίζει και πάλι εντός έδρας την Άλμπα Βερολίνου