Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Γιώργος Γαβριλάκης 12:15 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 28.02.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε και Τούρκος δημοσιογράφος ενημερώνει ότι θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και μηνιαίες απολαβές 160.000 δολάρια.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη Φενέρμπαχτσε. Απομένει να δούμε τη διάρκεια του συμβολαίου του και τους οικονομικούς όρους. Αρχικώς, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο 27χρονος ελληνοαμερικάνος σουτέρ θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Τώρα, μία νέα πληροφορία, προερχόμενη από τον Τούρκο δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, δίνει νέα δεδομένα. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ενημέρωσε πως «ο Ντόρσεϊ υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε για ενάμισι χρόνο» και μάλιστα προχώρησε σε αποκάλυψη και των οικονομικών όρων, αναφέροντας πως «θα εισπράτει 160.000 δολάρια το μήνα». Άρα κάτι λιγότερα από δύο εκατομμύρια δολάρια ετησίως. 

Η Φενέρμπαχτσε έχει λίγες ώρες ακόμα στη διάθεσή της μέχρι να ολοκληρωθεί η διορία που έχουν οι ομάδες της Euroleague για να δηλώσουν οποιονδήποτε παίκτη στο ρόστερ τους για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Η φωτογραφία που «μαρτυράει» τη μεταγραφή του Ντόρσεϊ
EUROLEAGUE

10:41 - 28.02.2023

Η φωτογραφία που «μαρτυράει» τη μεταγραφή του Ντόρσεϊ

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσέ, Τζόναθαν Μότλεϊ, βλέποντας ανάρτηση στα social media που δείχνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να προπονείται, αναδημοσίευσε και σχολίασε: «Πάμε... Euroleague!», περιμένοντας τον ελληνοαμερικάνο γκαρντ να γίνει άμεσα συμπαίκτης του.

Ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του είχαν προσεγγίσει τον Ντόρσεϊ εδώ και μήνες, απλώς αρχικά ο παίκτης ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είχε αρνηθεί και το κάλεσμα της Φενέρμπαχτσε και της Μονακό και του Ερυθρού Αστέρα. Όπως και στον Ολυμπιακό που ασχολήθηκε μαζί του σε πρώτη φάση. 

Τις τελευταίες ώρες και από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από την G-League, ο διεθνής γκαρντ έχει αντιληφθεί πως η παρουσία του στη Euroleague μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Τώρα που το πήρε απόφαση η Φενέρμπαχτσε δεν έχασε την ευκαιρία, μπήκε δυναμικά και παρά τις φήμες εμπλοκής του Παναθηναϊκού, αλλά και της Αναντολού Εφές, φαίνεται πως αυτή θα αποκτήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, της Μακάμπι, αλλά και των Ατλάντα Χοκς, Μέμφις Γκρίζλις και Ντάλας Μάβερικς.