H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

© Intime

H Euroleague ανανέωσε τη συνεργασία της με τη NOVA - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αυξάνουν τα έσοδά τους

Γιώργος Γαβριλάκης 14:25 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 28.02.2023

Η συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA επέκτεινε για 3+2 χρόνια τη συνεργασία της με την Euroleague και τα έσοδα των ομάδων αυξήθηκαν. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αγγίξουν τα πέντε εκατομμύρια ετησίως!

Η Euroleague και η συνδρομητική τηλεόραση της ΝOVA ανανέωσαν τη συνεργασία τους για 3+2 χρόνια και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στη μετάδοση των αγώνων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Νοτιοανατολική Ευρώπη: Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Βόρεια Μακεδονία. 

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους αγώνες της Euroleague, αλλά και του Eurocup και η συνδρομητική πλατφόρμα θα πληρώνει για τα δικαιώματά 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Δηλαδή, 75 εκατομμύρια στο σύνολο. 

Η εξέλιξη και η νέα συμφωνία ανεβάζει και τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν στις διοργανώσεις αυτές. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, δύο από τις elite ομάδες της κορυφαίου διασυλλογικού πρωταθλήματος, μέχρι τώρα εισέπρατταν σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και πλέον θα προσεγγίσουν τα πέντε εκατομμύρια. Οπότε η ανανεωμένη συνεργασία τους βρίσκει ευνοημένους. 

«Οι τηλεοπτικοί μας συνεργάτες είναι θεμελιώδεις για το χτίσιμο του προϊόντος μας και πάντα φροντίζουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που πορευόμαστε μαζί», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν. «Η συνεργασία μας με την Nova, αλλά και όμιλο United στον οποίο ανήκει η Nova είναι εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί μακροχρόνιο εταίρο μας και το ότι γιορτάζουμε τη συμπλήρωση δύο δεκαετιών συνεργασίας με αυτή τη συμφωνία, αποτελεί απόδειξη της αμοιβαίας δέσμευσης για κορυφαία στάνταρ παραγωγής και δημιουργία περιεχομένου σε μια αναπτυσσόμενη και πολύ απαιτητική βάση φιλάθλων», κατέληξε. 

Tags: