Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο για την τραγωδία στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη

i

Τραγωδία στα Τέμπη/ ©Glomex

Συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο για την τραγωδία στα Τέμπη

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:27 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 01.03.2023

Ομάδες και άτομα από το χώρο του αθλητισμού εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για την τραγωδία στα Τέμπη μέσω των social media.

Όλη η χώρα θρηνεί για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη μετά την μετωπική σύγκρουση δύο τρένων. Οι ελληνικές ομάδες αλλά και άτομα από το χώρο του αθλητισμού εξέφρασαν μέσω των social media τα θερμά τους συλλυπητήρια για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. 

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής (4-6/3) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η «προφητική» ανακοίνωση των εργαζομένων μόλις λίγες μέρες πριν την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται...»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:01 - 01.03.2023

Η «προφητική» ανακοίνωση των εργαζομένων μόλις λίγες μέρες πριν την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται...»

Οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ είχαν προειδοποιήσει για τα ελλείμματα ασφαλείας του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, πολύ πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Το ποστ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές για ανάρρωση των τραυματιών».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γράφει:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους».

Το post της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες».

Το post του ΝΠΣ Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή».

Το ποστ του Μίτσελ: 

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες!»

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ομάδα μας εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους οικείους τους».

Το story του Μπακασέτα: 

Το post της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τη συμπαράστασή της στους τραυματίες. Οι σκέψεις μας είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός γράφει:

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες, τους εγκλωβισμένους και τους οικείους τους».

Το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης: 

«Ξημέρωσε μια μέρα ανείπωτης θλίψης. Η σκέψη και η προσευχή μας είναι για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Κουράγιο...».

Το post της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η Ελλάδα πενθεί. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

Η ανακοίνωση της Super League:

«Με βαθύτατη οδύνη, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γράφει:

«Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι από το πρωί το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Καλή δύναμη στους τραυματίες και κουράγιο στις οικογένειες που έχουν να αντιμετωπίσουν μία ανείπωτη τραγωδία…».

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin γράφει:

«Η οικογένεια του Περιστερίου bwin εκφράζει την βαθιά θλίψη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας:

«Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι δίπλα τους».

Το tweet της Euroleague:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που ακούσαμε για τη σύγκρουση των τρένων στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να στείλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων».

Το post της Φενέρμπαχτσε:

«Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Το μήνυμα της Αναντολού Εφές:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Το post του Ματίας Αλμέιδα:

«Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων, προσευχόμαστε για αυτούς τους ανθρώπους και την ανάρρωση των τραυματιών».

Η ανάρτηση του Ματιέ Βαλμπουενά:

«Οι σκέψεις μου στα θύματα της τραγωδίας και στις οικογένειές τους. Σε τέτοιες φριχτές περιπτώσεις καταλαβαίνουμε τη δύναμη των Ελλήνων. Ας είμαστε δυνατοί, μαζί».

Το tweet της Ολίμπια Μιλάνο:

Το μήνυμα υποστήριξης από τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι:

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην @PresidencyGR και στον ελληνικό λαό για την απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Το μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή:

«Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη αλλα η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και στην τραγωδία που ζούμε όλοι μας…».