Μπακασέτας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Τάσος Μπακασέτας

i

Τάσος Μπακασέτας/ ©Intime

Μπακασέτας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:18 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 01.03.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη μέσω ενός story στο instagram.

Ανείπωτη θλίψη για την τραγωδία στα Τέμπη. Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η χώρα εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που έλαβε χώρα στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2). 

 Ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και ποδοσφαιριστής της Τραμπζονσπόρ ανέβασε μία φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος και έγραψε: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων». 

Το story του Μπακασέτα: 

Τραγωδία στα Τέμπη/ printscreen

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα μας έχει κηρυχθεί σε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Επιπλέον, την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου ανακοίνωσε η Super League, με αφορμή την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τέλος, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή των αγώνων Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Λαμία - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.