«Δίνει 7 εκατομμύρια ευρώ για Μπακασέτα η Μπολόνια»
i

© Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

«Δίνει 7 εκατομμύρια ευρώ για Μπακασέτα η Μπολόνια»

Sportal newsroom 17:50 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 27.02.2023

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως η Μπολόνια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα και είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Στο στόχαστρο της Μπολόνια ο Τάσος Μπακασέτας! Ο Έλληνας μεσοπειθετικός φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από την ιταλική ομάδα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με την «Fanatik».

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας κάνει ήδη «double double», αφού μετράει 11 γκολ και 11 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Σπουδαία κίνηση από Μπακασέτα: Αγόρασε ο ίδιος συλλεκτική του φανέλα για την ενίσχυση των πληγέντων στην Τουρκία (vid)
REST OF THE WORLD

15:07 - 10.02.2023

Σπουδαία κίνηση από Μπακασέτα: Αγόρασε ο ίδιος συλλεκτική του φανέλα για την ενίσχυση των πληγέντων στην Τουρκία (vid)

Σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς αγόρασε ο ίδιος συλλεκτική του φανέλα που είχε δημοπρατηθεί για την ενίσχυση των πληγέντων του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

Και οι εξαιρετικές του επιδόσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι η Μπολόνια είναι μια από αυτές. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, οι «ροσομπλού» θα πρέπει να ανέβουν κι άλλο στο κομμάτι των χρημάτων, καθώς όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα ο σύλλογος της Τραπεζούντας θέλει τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο άσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως Φιορεντίνα και Σπόρτινγκ φέρεται να... γλυκοκοιτάζουν επίσης τον Τάσο Μπακασέτα.