Σοκαρισμένοι και στον Ολυμπιακό από την τραγωδία - Η ανάρτηση Χρυσόπουλου που θα έκανε ντεμπούτο

Μίτσελ

i

Μίτσελ/ ©Intime

Σοκαρισμένοι και στον Ολυμπιακό από την τραγωδία - Η ανάρτηση Χρυσόπουλου που θα έκανε ντεμπούτο

Διονύσης Βερβελές 11:07 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 01.03.2023

Το χρονικό της αναβολής του αγώνα με την ΑΕΚ και η αναμονή στο Ρέντη.

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα μπορούσε να μην σοκάρει και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Από νωρίς το πρωί, ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές είχαν ενημερωθεί αναλυτικά για την απίστευτη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των δύο τρένων και τους 36 νεκρούς μέχρι στιγμής.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» παράλληλα, περίμεναν τις επίσημες ανακοινώσεις για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη και έγινε η πρώτη ενημέρωση προς την ομάδα, ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να αναβληθεί ο αγώνας. Ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ και έτσι, ο αποψινός αγώνας αναβάλλεται. Δεν υπάρχουν λόγια, σοκαρισμένη και η οικογένεια του Ολυμπιακού παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν σε συνεννόηση με τα στελέχη των Πειραιωτών και ενημερώθηκε άμεσα για την αναβολή της ρεβάνς του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Τις επόμενες ώρες, θα υπάρξει και γνωστοποίηση προς τους οπαδούς που είχαν παραλάβει τα εισιτήριά τους γι’ αυτό το ματς, τι θα γίνει.

Από νωρίς και οι ποδοσφαιριστές πάντως, παρακολουθούσαν τηλεοπτικά αλλά και μέσω του Διαδικτύου τις εξελίξεις στα Τέμπη. Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του νεαρού Χρυσόπουλου, που ήταν στην αποστολή ως τρίτος στόπερ.

Πλέον, αναμένεται να διαμορφωθεί ανάλογα το καλεντάρι, με τον Ολυμπιακό να περιμένει κι εδώ τις ανάλογες αποφάσεις. Επόμενο ραντεβού, είναι την Κυριακή στις 16:00 με τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.