Ολυμπιακός για την τραγωδία στα Τέμπη: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες»

Τραγωδία στα Τέμπη

i

Τραγωδία στα Τέμπη/ ©Intime

Ολυμπιακός για την τραγωδία στα Τέμπη: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:17 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 01.03.2023

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω των social media τα συλλυπητήριά της για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ανείπωτη θλίψη για τα Τέμπη. Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα μετά την τραγωδία των Τεμπών που έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2) μετά την μετωπική σύγκρουση δύο τρένων. Μέχρι και την ώρα που γράφεται το άρθρο ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 36, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της μέσω ενός ποστ στο twitter. 

Το ποστ των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους».

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος. Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.