Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Για την ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στο... φαβορί

Πέτρος Μάνταλος - Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

Πέτρος Μάνταλος - Γιουσέφ Ελ Αραμπί/ ©Intime

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Για την ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στο... φαβορί

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:14 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 01.03.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (1/3,20:00) στη ρεβάνς του 3-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (1/3,20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 3-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά την επικράτηση στην έδρα της και με αυτό το σκορ η «Ένωση» έχει το πλεονέκτημα και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για την ανατροπή και για να πάρουν εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό. 

Η μαγική εικόνα και οι πυλώνες στο όραμα ανατροπής του Μίτσελ

Η μαγική εικόνα και οι πυλώνες στο όραμα ανατροπής του Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως το 3-0 του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ δεν... υπάρχει. Και το πλάνο του ενόψει της ρεβάνς είναι βασισμένο στο σενάριο της ανατροπής. Οι «σίγουροι» στο μυαλό του Ισπανού και τα διλήμματα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο. Ο Μίτσελ πέρα από τον Χάμες Ροντρίγκες, που παραμένει τραυματίας, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Απών θα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι «αιωνίων» το περασμένο Σάββατο (25/2). Εκτός έμειναν και οι Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρέτσος.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του 25 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι, Μοχαμαντί, Φαν Βέερτ, Φερνάντες, αλλά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Μαχαίρας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης - Ροντινέι, Ντόη, Μπα, Ραμόν - Σαμασέκου, Χουάνγκ - Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας - Μπακαμπού

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς - Αραούχο, Τσούμπερ

Διαιτητής: Αγιλιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεινάλ Ζεινάλοφ, Ακίφ Αμιράλ (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος

VAR: Ελτσίν Μασίγιεφ, Κωνσταντίνος Ψαρρής

Tags: