Η «Opap Arena» υποψήφια για στάδιο της χρονιάς 2022!
i

Opap Arena/©intime

Η «Opap Arena» υποψήφια για στάδιο της χρονιάς 2022!

Κώστας Τσίλης 17:49 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 28.02.2023

Το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπει στην ψηφοφορία του «stadiumdb» για στάδιο της χρονιάς 2022.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στο δικό της, ολοκαίνουργιο «σπίτι» στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να πάρουν οι οπαδοί της. Όμως η νεότευκτη Opap Arena, φαίνεται πως γενικώς "τραβάει" πάνω της όλα τα βλέμματα. Ακόμα και έξω από τα ελληνικά σύνορα. 

Μάλιστα έχει μπει στην ψηφοφορία και διεκδικεί τον τίτλο του «σταδίου της χρονιάς 2022». Την ψηφοφορία οργανώνει το σαιτ «stadiumdb.com», είναι διεθνής, είτε ετήσια και περιλαμβάνει γήπεδα απ'  όλο τον κόσμο. Και η Opap Arena διεκδικεί τον τίτλο, ανάμεσα σ' άλλα 35 στάδια, από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει ήδη από τις 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα τις 14ης Μαρτίου. Δεν μπορεί κανείς να ψηφίσει περισσότερες από μια φορές, καθώς η διαδικασία γίνεται μέσα από μια ειδική φόρμα στην πλατφόρμα του σαιτ. Ενώ δεν ψηφίζει μόνο ένα, αλλά πέντε από τα 35, βαθμολογώντας από το 1 εως το 5. 

Τα κριτήρια που μπαίνει ένα γήπεδο στην ψηφοφορία είναι απλά και επί της ουσίας είναι μόλις δυο. Θα πρέπει να έχει ανοίξει τις πύλες του μέσα στο 2022 και να είναι χωρητικότητας άνω των 10χιλιάδων θεατών. Πάντως το γήπεδο της ΑΕΚ έχει να ανταγωνιστεί ακόμα και στάδια που χρησιμοποιήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στο Κατάρ πριν από λίγους μήνες. 

Η ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ: