Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για Ηράκλειο, θετική απάντηση από ΟΦΗ
i

ΑΕΚ, οπαδοί στο Ηράκλειο/©intime

Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για Ηράκλειο, θετική απάντηση από ΟΦΗ

Κώστας Τσίλης 16:52 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 27.02.2023

Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο ματς στο Ηράκλειο, καθώς ζήτησε εισιτήρια για τους οπαδούς της και ο ΟΦΗ είναι θετικός

Προφανώς στην ΑΕΚ όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην ρεβάνς του κυπέλλου της Τετάρτης στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως παράλληλα "τρέχουν" και τα διαδικαστικά για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ματς σημαντικό, στο οποίο η ΑΕΚ θέλει να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της. 

Στην πρώτη σύσκεψη ασφαλείας που έγινε την περασμένη Παρασκευή, η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της. Και η απάντηση του ΟΦΗ ήταν θετική. Αντίθετα αρνητική ήταν η άποψη που εξέφρασε στην σύσκεψη η αστυνομία. Ωστόσο κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν από τα ματς του ΟΦΗ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τελικά η οριστική απόφαση του υφυπουργείου αθλητισμού, ήταν να δοθούν κανονικά εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. 

Αυτό που έχει σημασία και πιθανότατα θα παίξει και τον καταλυτικό ρόλο, είναι η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες, για την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να υπάρξει και οριστική απόφαση και φυσικά επίσημες ανακοινώσεις για τα διαδικαστικά.