Οι Μεξικανοί επιβεβαιώνουν την διάθεση του Πινέδα να το ψάξει για να μείνει στην ΑΕΚ
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Οι Μεξικανοί επιβεβαιώνουν την διάθεση του Πινέδα να το ψάξει για να μείνει στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 19:19 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 27.02.2024

Μεξικανό δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώνουν την διάθεση που έχει δείξει ο Πινέδα, να κάνει προσπάθειες να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι

Δεδομένα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να υπάρξουν εξελίξεις ως προς το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα. Ενώ και ο ίδιος ο Μεξικανός χαφ, αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, κάθε φορά που καλείται να δώσει απάντηση σε συγκεκριμένο ερώτημα. Όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που εισπράττουν όλοι στην ΑΕΚ ως κλίμα για την διάθεση του Πινέδα, είναι να κάνει την προσπάθεια το καλοκαίρι, προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα. 

Αυτή την διάθεση του Μεξικανού, έρχεται ουσιαστικά να επιβεβαιώσει και σημερινό δημοσίευμα από την πατρίδα του. Σύμφωνα με το "debate.com", ο Πινέδα "δείχνει ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο προκειμένου να συνεχίσει στην Ελλάδα". Ενώ οι Μεξικανοί σημειώνουν πως αυτό που έχει ζητήσει ο χαφ της ΑΕΚ από τον ατζέντη του, είναι να ψάξει τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου είτε να ανανεώσει με την Ένωση, είτε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα". 

Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις που έχει κάνει ο Πινέδα στο Μεξικό, σύμφωνα με τις οποίες "ακόμα δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον μου. Είναι όλα ανοιχτά και όλα μπορούν να συμβούν". Πάντως ο Μεξικανός χαφ μόλις πριν από μια εβδομάδα, είχε τονίσει στην κάμερα της Nova πως έχει αναθέσει στον μάνατζέρ του, να μιλήσει και με την Θέλτα και με την ΑΕΚ. Επισημαίνοντας μάλιστα, πως θεωρεί πως οι δυο ομάδες θα έχουν επαφές και μεταξύ τους. 

Είναι δεδομένο πως ο Πινέδα αισθάνεται πολύ καλά στην ΑΕΚ αλλά και μεγάλη ασφάλεια με τον Αλμέιδα ως προπονητή του. Ενώ και η οικογένεια του περνάει εξαιρετικά στην Αθήνα, κάτι που θα παίξει πολύ καταλυτικό ρόλο στην επιθυμία που θα εκφράσει ο Μεξικανός για το μέλλον του. Και μπορεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ από την Θέλτα, να μην έχει οψιόν αγοράς. Ωστόσο οι Μεξικανοί πολλές φορές με δημοσιεύματα έχουν επισημάνει πως αυτό που θα γίνει στο τέλος, είναι η επιθυμία του ίδιου του Πινέδα. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι.