Επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα, μόνο για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής
i

Πάολο Φερνάντες, Τομ Φαν Βέερτ/©intime

Επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα, μόνο για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής

Κώστας Τσίλης 13:59 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 27.02.2023

Στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ θα πάει με γεμάτο απουσιολόγιο, το ίδιο και την Κυριακή με τον ΟΦΗ και ο Αλμέιδα θα περιμένει... επιστροφές μόνο στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής

Είναι σίγουρο πως έτσι κι αλλιώς ο Ματίας Αλμέιδα είχε στο πλάνο του να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στην ρεβάνς του κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα ματς πρωταθλήματος. Όμως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Αργεντινός τεχνικός είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ένα γεμάτο απουσιολόγιο. Το ίδιο και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. 

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την ρεβάνς του κυπέλλου ούτε τον Φερνάντες, ούτε τον Φαν Βέερτ, ούτε τον Μοχαμάντι, ούτε φυσικά και τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τουλάχιστον είναι ξανά διαθέσιμοι και ο Σιμάνσκι και ο Μουκουντί, που δεν έπαιξαν στο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.

Από την προπόνηση της Πέμπτης ή το αργότερο της Παρασκευής, υπάρχει στο πρόγραμμα να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς και ο Φερνάντες και ο Φαν Βέερτ αλλά ακόμα και ο Μοχαμάντι. Ωστόσο ακόμα και αν τηρηθεί ο προγραμματισμός, χωρίς να συμβεί κάτι απρόοπτο, δύσκολα και οι τρεις με μόλις μια ή δυο φουλ προπονήσεις, θα μπορέσουν να τεθούν στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς με τον ΟΦΗ. Ειδικά για τον Φερνάντες και τον Μοχαμάντι, που έχουν μεγάλο διάστημα απουσίας. 

Σίγουρα το ματς με τον ΟΦΗ δεν το προλαβαίνει ο Γκαρσία. Ενώ στο Ηράκλειο δεν θα ταξιδέψουν ούτε ο Νταμιάν Σιμάνσκι και ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς είναι τιμωρημένοι. Επί της ουσίας ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές μόνο για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακού. Εκεί επιστρέφουν σίγουρα ο Σιμάνσκι με τον Αραούχο, θα είναι έτοιμοι δεδομένα ο Φαν Βέερτ και ο Φερνάντες, ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει ακόμα και να βρίσκεται στην αποστολή ο Γκαρσία.