Χωρίς Χάμες και Εμβιλά κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Χάμες Ροντρίγκες

i

©Intime

Χωρίς Χάμες και Εμβιλά κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 21:23 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 28.02.2023

Μετά τον Χάμες Ροντρίγκες, εκτός αποστολής για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έμεινε και ο Γιαν Εμβιλά. Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μίτσελ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (1/3, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις, είναι τερματοφύλακες.

Ο Μίτσελ όπως αναμενόταν, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός θα χάσει μετά τα ματς με τη Λαμία και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως δεν είχε αγωνιστεί και στον πρώτο ημιτελικό που είχε γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 28.02.2023

Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)

Με δύο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Μίτσελ σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις του Πινέιρο στο ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκτός του Χάμες, ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος είχε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα, μετά το τέλος του ντέρμπι των αιωνίων. Δεν ήταν καλύτερα κι έτσι είναι εκτός μάχης και αυτός, για τη ρεβάνς.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Μπα, Ντόη, Χρυσόπουλος, Ραμόν, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Κασάμι, Χουάνγκ, Κανός, Μποτούτσι, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπιέλ, Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Εκτός αποστολής είναι και ο Σισέ, δεν επιστρέφει ούτε καν ως λύση. Ο Μίτσελ ως αναπληρωματικό, θα έχει τον νεαρό Χρυσόπουλο από την ομάδα Β’, για τον οποίο έχει και εξαιρετική εντύπωση.