Kόλιμορ: «Το Ρέιντζερς - Σέλτικ μοιάζει με... πάρτι τσαγιού μπροστά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός»
i

© Intime

Kόλιμορ: «Το Ρέιντζερς - Σέλτικ μοιάζει με... πάρτι τσαγιού μπροστά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:30 - 28.02.2023

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και παραλίγο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σταν Κόλιμορ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων, κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο μέσω Twitter.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, κυρίως για την εκρηκτική ατμόσφαιρα των οπαδών καθώς και για το μίσος ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.

Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 28.02.2023

Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)

Με δύο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Μίτσελ σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις του Πινέιρο στο ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Σταν Κόλιμορ, ο οποίος είχε φτάσει μία ανάσα από τους «πράσινους» τον Ιούλιο του 1999. Ο ίδιος μέσω Twitter έκανε ένα καυστικό σχόλιο για το Ρέιντζερς - Σέλτικ τονίζοντας πως μοιάζει με... πάρτι τσαγιού μπροστά στους δύο αιώνιους.

«Είχα πάει στην Αθήνα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό (ο πανταχού παρών Πολ Στέρτφορντ - ατζέντης - σε πρώτο πλάνο). Έφτασαν 6000 υποστηρικτές και έπρεπε να πάμε σε άλλο αεροδρόμιο. Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων κάνει το Ρέιντζερς - Σέλτικ να μοιάζει με πάρτι τσαγιού», ανέφερε συγκεκριμένα μέσω Twitter ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο Σταν Κόλιμορ είχε έρθει στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1999, έχοντας ραντεβού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Όμως εν τέλει η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ δίχως να έχει γίνει γνωστό το γιατί. Ένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τότε ήταν πως παρά το γεγονός πως ο ίδιος πέρασε τα ιατρικά - έχοντας πλούσιο παρελθόν σε καταχρήσεις - η Άστον Βίλα τελικά δεν έδωσε ποτέ το τελικό «ΟΚ».