Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)

Μίτσελ

Αιχμές Μίτσελ για Πινέιρο μέσω βίντεο στο Instagram: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:04 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 28.02.2023

Με δύο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Μίτσελ σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις του Πινέιρο στο ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για τη διαιτησία του Πινέιρο στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», σειρά είχε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με τις αποφάσεις του Πορτογάλου ρέφερι, οι οποίες έκαναν έξαλλους τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός κόουτς ανέβασε δύο βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, δείχνοντας δύο φάσεις με ίδιο πρωταγωνιστή, τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στο πρώτο βίντεο, φαίνεται ο αρχηγός των «πρασίνων» να πέφτει στο έδαφος, μετά τη μονομαχία του με τον Κώστα Φορτούνη και τον διαιτητή να σφυρίζει με σκοπό να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτή η απόφαση του Πινέιρο, έκανε έξαλλους τους πάντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να ανεβάζει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και να γράφει χαρακτηριστικά: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν ήταν το VAR».

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται το φάουλ που κάνει ο Έλληνας μέσος πάνω στον Χουάνγκ, με τους «Πειραιώτες» να διαμαρτύρονται για το ότι ο Κουρμπέλης δεν δέχτηκε κάρτα σε αυτήν την φάση και ο Πορτογάλος διαιτητής δεν άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί γρήγορα, καθώς έκανε παρατηρήσεις στον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Μίτσελ, Instagram

Αυτά τα δυο βίντεο που ανέβασε ο Μίτσελ, είναι ενδεικτικά των πολλών παραπόνων που έχει ο ίδιος αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος, για τη διαιτησία του Σαββατιάτικου ντέρμπι.