Παναθηναϊκός: Γιατί η Σέλτικ δεν πάει για Κουρμπέλη
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Γιατί η Σέλτικ δεν πάει για Κουρμπέλη

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:35 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 24.02.2023

Σκωτσέζικη εφημερίδα εξηγεί γιατί ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν απασχολεί πραγματικά τη Σέλτικ - Τι ισχύει με την προοπτική της Ρέιντζερς.

Η μεγάλη σκωτσέζικη εφημερίδα «Daily Record» αναπαρήγαγε σε σημερινό δημοσίευμα της, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σέλτικ και της Ρέιντζέρς για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το ρεπορτάζ επικαλούταν τις αναφορές στην Ελλάδα και όχι πρωτογενείς «πηγές».

Το δημοσίευμα έγραψε πως ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και έχει το δικαίωμα να υπογράψει άμεσα στις δύο ομάδες της Γλασκόβης. Με τον Παναθηναϊκό να μην εισπράτει το παραμικρό κέρδος, αφού δεν έχει δικαιώματα στον αρχηγό του. 

Το ρεπορτάζ εξηγεί γιατί θεωρεί «εξαιρετικά απίθανο» η Σέλτικ να ασχοληθεί όντως με τον Κουρμπέλη. Δεν αμφισβητεί την αξία του διεθνούς αμυντικού, αλλά επισημαίνει ότι οι Κέλτες έχουν  πληρότητα στη μεσαία γραμμή τους.

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Κώτσιρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:55 - 26.12.2022

Παναθηναϊκός: Θέλει να «δέσει» Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Κώτσιρα

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τους αξιόλογους γηγενείς που έχουν. Το Sportal.gr έχει το ρεπορτάζ για τους Κουρμπέλη, Κώτσιρα και Ιωαννίδη.

Γιατί στη Σέλτικ αγωνίζονται στον ίδιο χώρο οι Ρέο Χατάτε, Άαρον Ντάντι Μόι, Ματ Ρίλεϊ και Καλούμ Μακ Γκρέγκορ, άρα δεν χωράει άλλος ένας μέσος με ανάλογα χαρακτηριστικά. Παρότι ο Άντζι Ποστέκογλου ξέρει καλά τον Κουρμπέλη.

Η Ρέιντζερς υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποκτήσει τον Κουρμπέλη. Αλλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην παρούσα φάση δεν έχει πραγματοποιηθεί επαφή με τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Επίσης, οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Κουρμπέλη και πιστεύουν ότι θα συμφωνήσουν μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, στη διάρκεια του Μαρτίου. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει την παραμονή του Αρκάδα μεσοαμυντικού, ενώ και ο ίδιος ο Κουρμπέλης μοιάζει να κλίνει προς την ίδια άποψη.