Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον και Κλάινχαϊσλερ η αποστολή για Ολυμπιακό - Νοκ άουτ ο Βέρμπιτς
i

Βέρμπιτς, Μάγκνουσον / Intime

Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον και Κλάινχαϊσλερ η αποστολή για Ολυμπιακό - Νοκ άουτ ο Βέρμπιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:54 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 24.02.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στις επιλογές του τον Μάγκνουσον και τον Κλάινχαϊσλερ για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Νέος τραυματισμός για τον Βέρμπιτς.

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς υπέστη ξανά μυϊκό τραυματισμό και θα τεθεί εκτός δράσης για 15 μέρες.

Αναμφίβολα, η κατάσταση με τον Σλοβένο εξτρέμ κάθε άλλο παρά ομαλά εξελίσσεται, αφού τραυματίζεται συχνά και δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στο Τριφύλλι. Ειδικά σε ένα τάιμινγκ που η ομάδα τον έχει ανάγκη, ο Βέρμπιτς δεν θα είναι διαθέσιμος.

Στον αντίποδα, ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ θα πάρει μέρος στην αποστολή. Ο Ούγγρος προπονήθηκε και την Παρασκευή και έδειξε πως με τη γερή κράση του, θα είναι παρών στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Έτοιμος να βοηθήσει στο Φάληρο είναι και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, όπως άλλωστε αναμενόταν. Με τη χρησιμοποίηση του Ισλανδού στην ενδεκάδα, να αποφασίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την αποστολή του Γιοβάνοβιτς επανδρώνουνι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.