Παναθηναϊκός: Ναι μεν, αλλά με… Σπόραρ και Μπερνάρ
i

Παναθηναϊκός / © intime

Παναθηναϊκός: Ναι μεν, αλλά με… Σπόραρ και Μπερνάρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:38 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 20.01.2023

Οι δύο παίκτες δεν καταγράφηκαν στο απουσιολόγιο της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά η κρίσιμη μέρα είναι το Σάββατο. Δεν προλαβαίνει ο Μάγκνουσον.

Ενθαρρυντικά ήταν τα νέα της Παρασκευής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είδε τον Άντραζ Σπόραρ να προπονείται και να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, επειδή το πρόγραμμα είχε χαμηλή ένταση, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει και τη σαββατιάτικη προπόνηση για να σιγουρευτεί για τη συμμετοχή του Σλοβένου στράικερ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τον Μπερνάρ, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, μαζί με όσους αγωνίστηκαν βασικοί στην Τούμπα. Ωστόσο, ο Μπερνάρ δεν νιώθει ενοχλήσεις και θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Αντίθετα, ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ συνεχίζει την αποκατάσταση από τη θλάση και ο Γιοβάνοβιτς δεν προτίθεται να ρισκάρει μία υποτροπή. Πόσο μάλλον όταν ο Πούγγουρας έχει αντικαταστήσει επάξια τον Μάγκνουσον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρμπέλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού θα εκτίσει ποινή λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Αποφόρτιση έκανε ο Βέρμπιτς.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, όσοι δεν έκαναν αποθεραπεία ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Αύριο οι «πράσινοι» θα προπονηθούν νωρίς και μετά ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.