Τα δύο παράπονα του Μίτσελ!

Μίτσελ

i

© Intime

Τα δύο παράπονα του Μίτσελ!

Ο Μίτσελ είχε στο μυαλό του από τη μία τη διαιτησία, από την άλλη την απίστευτη ατυχία…

Ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη περίοδο. Η αποστολή του δεν ήταν εύκολη. Κλήθηκε να επαναφέρει την κανονικότητα στην ομάδα, να διαχειριστεί ένα μεγάλο ρόστερ. Πήρε τις αποφάσεις του, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν. Η ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως, τον κρατά στο -5 από τους «πράσινους» και υπάρχει και η πιθανότητα του -6 από την ΑΕΚ, είτε πάρει το ματς στα χαρτιά είτε γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Και ακολουθεί και ο αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός προπονητής, είναι στεναχωρημένος από το «Χ» με τον Παναθηναϊκό. Είδε την ομάδα του να προσπαθεί, να κυριαρχεί απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχει δύο μεγάλα παράπονα συνολικά. Μόνο που δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τα αλλάξει.

Το ένα, έχει να κάνει με τη διαιτησία. Μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε περί αποφάσεων. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο Μίτσελ δεν θα γίνει… γραφικός, αλλά βλέπει κάποια πράγματα που είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορεί, όμως, να αλλάξει κάτι με αυτό. Είναι μια άλλη κουβέντα.

Τι αναφέρει αναλυτικά ο κανονισμός για το γκολ του Βρουσάι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:14 - 26.02.2023

Τι αναφέρει αναλυτικά ο κανονισμός για το γκολ του Βρουσάι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων» όταν ο Πινέιρο ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι στο 90', για οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης. Τι λέει ο κανονισμός της ΕΠΟ για τη σεζόν 2022-23 σχετικά με τις περιπτώσεις οφσάιντ.

Το δεύτερο, έχει να κάνει με την γκίνια, με την ατυχία της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός είναι… πρωταθλητής στα δοκάρια. Πολλές χαμένες ευκαιρίες! Με τον Παναθηναϊκό έψαξε το γκολ, δεν βρήκε ούτε ένα. Στο ματς του πρώτου γύρου, είχε επίσης ευκαιρία για το 0-2 και στο τέλος, ισοφαρίστηκε, όπως ισοφαρίστηκε…

Δεν τον… πάει τον Ισπανό τεχνικό. Τον Ολυμπιακό επί ημερών του. Αν δει κανείς τις λεπτομέρειες, τα ματς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απίστευτη ατυχία. Και τέτοια για παράδειγμα, είχαν ακόμη και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που εκτός του αυτογκόλ, υπήρχαν τα δύο δοκάρια του Γκάρι Ροντρίγκες. Άλλη κουβέντα θα γινόταν ενόψει της ρεβάνς, αλλά τώρα καλείται να διαχειριστεί το εις βάρος του 3-0.

Ο Μίτσελ δεν είναι τύπος που θα βάλει κάτω το κεφάλι. Κάθε άλλο. Θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί και αυτό. Δεν έχει πάψει στιγμή να πιστεύει στην ομάδα του, να στηρίζει τις επιλογές του. Αυτό θα κάνει και τώρα, με την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Κι αν με τη διαιτησία άκρη δεν γίνεται να βγει, τουλάχιστον ελπίζει μήπως έχει μια καλύτερη τύχη στη συνέχεια…