Κανός: «Με κάνατε πιο πεινασμένο, θα σας χρειαστούμε ξανά την Τετάρτη»

Σέρχι Κανός

i

©intime

Κανός: «Με κάνατε πιο πεινασμένο, θα σας χρειαστούμε ξανά την Τετάρτη»

Sportal newsroom 19:16 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 26.02.2023

Ο Σέρχι Κανός με μία ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε δυναμικό παρόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα, με τον Σέρχι Κανός να έχει μόνος του πολλές από αυτές. 

Το γκολ για την ομάδα του Μίτσελ τελικά ήρθε με τον Βρουσάι, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο λόγος ήταν, ότι ο Ελ Αραμπί λίγο νωρίτερα ήταν μπροστά από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και αφού κινήθηκε προς τη μπάλα, το γκολ δεν μέτρησε. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας, ενώ τους κάλεσε ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. 

«Ευχαριστώ για το πάθος και την υποστήριξη χθες. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ ότι χθες με κάνετε πιο πεινασμένο για να διορθώσω τα πράγματα την Τετάρτη. Θα σας χρειαστούμε ξανά. Πάμε Ολυμπιακέ», ήταν τα λόγια του.